100 са новите работни места във веригата за сезона

100 са новите работни места във веригата за сезона

Ако търсиш сигурна и стабилна работа това лято, но искаш да ти остава време и за почивка на плажа, Lidl има за теб точното предложение – за сезонна заетост в морските магазини на веригата. Сезонът с Lidl е от април до септември, като новите работни места за него са общо 100.

А ето и нашите топ 5 причини, да станеш част от сърцатия екип на веригата:

Сигурно и атрактивно възнаграждение + бонус за отработен ден + 200 лв. ваучери на месец. Lidl традиционно дава едни от най-високите възнаграждения в бранша, а през летния сезон към него се добавя и бонус за всеки отработен ден. Всички служители на компанията получават всеки месец и 200 лв. за ваучери.

Ако търсиш освен работа и настаняване, Lidl дава и тази възможност в част от морските градове като Несебър, Поморие, Царево и Созопол. 

Не само възнаграждение, а и богат пакет с придобивки като допълнително здравно застраховане, карта Multisport, допълнителен ден отпуск за рожден ден и др.

Обучение и ментор – на старта всеки сезонен служител минава през специално обучение, за да бъде въведен ефективно в работата. Има и ментор, който му помага и на когото може да разчита.

Работи се на смени и така можеш да комбинираш работата и времето на плажа още по-лесно.

Lidl е сертифициран като Топ работодател в 4 поредни години за добрите си практики по отношение на служителите. Сред тях са пълната коректност и прозрачност за заплащането и условията на работа. Запознай се с тях и кандидатствай за сезонна заетост в Lidl на кариерния сайт jobs.lidl.bg.