Меломани от цялата страна и чужбина купонясват с групите от 90-те години на миналия век. Снимка Черноморие-бг

Меломани от цялата страна и чужбина купонясват с групите от 90-те години на миналия век. Снимка Черноморие-бг

5IVE сменят VENGABOYS на "SPICE Music Festival". Момчешката група ще се качи на сцената на бургаския фестивал третата фестивална вечер, която започва днес в 17.30 часа със сет на DJ Emotion.

VENGABOYS, както и C Block не можаха да отпътуват от страните си, заради усложнената обстановка и непрекъснато променящите се рестрикции за пътуване, свързани с COVID-19. Това е причината и Савина от "Антибиотика" да не може да се пристигне в България, заради което участието на триото също се отлага за следващата година.

"Ситуацията с артистите и изискванията за пътуване по света е много динамична, но реагираме веднага и само за ден успяхме да осигурим 5IVE в програмата на фестивала! Очакваме феновете на 90-те в Бургас и сме сигурни, че и тази година "SPICE Music Festival" ще бъде най-запомнящото се събитие за тях", сподели Николай Тодоров, организатор на феста.

Пространството между Морска гара и Конгресния център ще бъде озвучено и от изпълненията на Masterboy&Beatrix Delgado, Nana, Tania Evans, Kosheen.