В своя тъмен или черен минималистичен вариант, дънки мъжки намират място дори в офиси с по-лежерна политика относно облеклото

В своя тъмен или черен минималистичен вариант, дънки мъжки намират място дори в офиси с по-лежерна политика относно облеклото

Дънките са култов панталон, любим на хора от всички възрасти, по целия свят. От което и кътче на света да сте, със сигурност имате поне няколко чифта в своя гардероб. Ето защо да добавите още няколко и как да ги стилизирате за винаги добра визия и впечатление.

Ех, тези дънки!

Създадени някога като работен панталон, днес те са универсална дреха, която се носи къде ли не. В своя тъмен или черен минималистичен вариант, дънки мъжки намират място дори в офиси с по-лежерна политика относно облеклото. Отиват си еднакво добре със суитшърт, спортно сако, карирана риза, класическа елегантна риза, тениски, пуловери. С дънки мъжки на своя страна, винаги имате какво да облечете и да съчетаете с другите облекла, които предпочитате. Идеални за комбиниране и с всякакви модели обувки, горни дрехи, аксесоари, те са изключително гъвкави и канят да експериментирате за създаване на различни визии - от бизнес облекло до супер лежерен аутфит и бунтарско излъчване - и всичко между тях.

Ето нашите 10 идеи за стилизиране на дънки мъжки

1. Джинси и бяла тениска - класиката в жанра винаги е актуална, още от времето на Марлон Брандо и Джеймс Дийн насам. Иконичният стил включва тъмни джинси и минималистична бяла тениска без надписи и лога, която приляга плътно по тялото и е от хубава материя. Добавете подходящ кожен колан и кожени обувки или ботуши с по-груба визия. Ето откъде много господа купуват зимни мъжки обувки.

2. Дънки мъжки и работна риза - събирането на джинсите и ризата в общ аутфит е отлична идея. Изберете изчистен модел една идея по-елегантна риза с къс или дълъг ръкав, като се постараете цветът ѝ да не е в същата тоналност като вашите дънки мъжки. Добре е по нея да няма лога и надписи. Изберете хубав подходящ колан.

3. Лежерна визия със сини джинси и риза - Отликата с горното предложение, е че тук можете да изберете по-свободен модел риза, включително карирана. Можете да навиете ръкавите. Идеално решение за удобно ежедневие, срещи с приятели, разходки.

4. Дънки мъжки и пуловер - отлично съчетание, което никога няма да излезе от мода и с което ще изглеждате отлично. Можете да добавите и риза под пуловера за по-студеното време.

5. Дънки и кожено яке - униформата на всяко лошо момче е идеален избор за всеки един мъж. Заложете на черни прилепнали джинси, черно яке и сива тениска, бомбър с дънки мъжки с накъсвания и бяла тениска, байкърско яке с тъмни джинси и худи или кафяво яке със сини джинси и кафяви ботуши.

6. Слим дънки мъжки със сако - нито прекалено тесни, нито прекалено широки, джинсите с тази кройка са идеални за съчетаване със спортно-елегантно сако. Съчетайте с черна тениска и дизайнерски сникърси със сако от туид. Може да се придържате към светлата гама - светли джинси, светло сива тениска, няколко идеи по-тъмно от нея сако или пък тъмни джинси, черна тениска, тъмно сако. Можете вместо тениска да изберете подходяща риза с копчета. Идейни са и худитата, за търсещите по-лежерна визия. Ако търсите повече елегантност, сложете мъжки мокасини - най-добрите бизнес обувки или класически обувки с връзки и по-официален модел сако с риза и вратовръзка.

7. Дънки мъжки с яке от деним - правилото тук е, винаги да избирате контрастни яке и джинси. Ако са в един цвят, ще се окажете облечени в странен "костюм" от две части, известен отвъд океана като "канадски смокинг". Затова - внимавайте при избора и търсете комбинации като светло яке, светла тениска и тъмни джинси.

Има ли дреха, по-носена и предпочитана от джинсите в мъжкия гардероб? Едва ли. Съчетайте своите с любимите си тениски, ризи, сака, обувки и аксесоари и изглеждайте добре, всеки ден, навсякъде.