DSC_4498

DSC_4498

Адриана Будевска - строителна площадка

"Адриана Будевска" Борислав Чакринов. Именитият режисьор, добил популярност с уникалните си постановки, доказа, че милее и се грижи всеотдайно за поверената му  театрална сграда. Използвайки лятната ваканция на морските артисти Борислав Чакринов стартира строителите работи в сградата, видя екип на сайт "Черноморие".DSC_4509DSC_4502DSC_4510DSC_4494

Ремонт на сградата не е правен от далечната 1968 г.  Съгласно проектът, ще бъдат ремонтирани и обновени изцяло втория и третия етаж на сградата. Нов дизайн ще имат стаите, предвижда се смяната на цялата дограма дограма, както и на настилката на пода. На нов кабинет, отговарящ на съвремения дизайн, ще се радва директора на драматичен театър "Адриана Будевска" Чакринов. Най-трудно в ремонтните работи било смяната на остарялата елинсталация на сградата. "Подменена е изцяло и отоплителната система", допълни Чакринов.

За големият ремонт, театралният бос е  отделил  100 000 лева. Парите са осигурени от културния институт и са от продадени билети за театралните постановки, играни от трупата на "Адриана Будевска".