Пет откраднати велосипеда стоят непотърсени от собствениците им в полицията. Снимка ОДМВР Бургас

Пет откраднати велосипеда стоят непотърсени от собствениците им в полицията. Снимка ОДМВР Бургас

Ако са ви откраднали колелото, потърсете си го в Първо Районно управление на полицията в Бургас. Там в момента има пет велосипеда, които са били откраднати и са непотърсени от собствениците им, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в морския град.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас е задържан 35-годишния С.Б. - криминално проявен, който откраднал колело на стойност 700 лева. Кражбата е извършена през незаключена входна врата на кооперация, разположена на улица "Шейново". Задържаният е направил самопризнания и върнал откраднатия велосипед.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

В тази връзка ОДМВР – Бургас съобщават, че в Първо Районно управление – Бургас се намират още пет откраднати велосипеда, незаявени от собствениците си. В случай, че същите бъдат разпознати, от полициятаа призовават собствениците им да сигнализират полицейските служители за извършената кражба и след доказване на собствеността си, да вземат съхраняваните в Първо Районно управление – Бургас велосипеди.