Петя Дикова влиза в ролята на любовница на героя на Въргала, който е съпруг на героинята на Аня Пенчева

Петя Дикова влиза в ролята на любовница на героя на Въргала, който е съпруг на героинята на Аня Пенчева

Аня Пенчева и дъщеря й Петя Дикова си съперничат в спектакъла "Внимание любов", който ще има своята бургаска премиера на 25-ти януари в зала "Тончо Русев" на Културен дом на НХК. Постановката на продуцентска къща "Ажур Пико" гостува този месец в морския град със съдействието на "Арт ателие"

"Внимание любов" е спектакъл  за всички двойки, независимо колко стаж са навъртели заедно. Постановката показва перипетиите, през които преминава "съпружеската" двойка Аня Пенчева и Влади Въргала, след 20+ г. заедно. Жива ли е страстта? Могат ли въглените на любовта да бъдат разпалени и да горят както някога, а защо не и по силно? Ще разберат всички, решили да отделят вечерта си на 25-ти януари (четвъртък) за това впечатляващо представление от афиша на театър "Сълза и смях", което ще бъде играно в Културен дом НХК.

Сюжетът показва двойка, която годините са превърнали в съквартиранти, приятели, живеещи заедно. Някогашните страсти са останали отдавна назад в миналото и всеки си има негов живот. Съпругът режисьор и телевизионен водещ, се радва на вниманието на много млади дами, впечатлени от славата му. Красивата му съпруга отдавна е останала някъде в сянката му. Но защо тогава говори сякаш с обич за нея пред новата си любовница (Петя Дикова)? Какво ще се случи, когато благоверната го хване в изневяра в собствения им дом? А когато той започне да я подозира в пристрастия към друг? А ако този "друг" се появи и я обяви за обичта на живота си, която не може да забрави? Тук се намесват и героите на актьорите Свежен Младенов и Христо Чешмеджиев, които също са част от каста.

Как се чувства жена, с години пренебрегвана и незабелязвана от съпруга си? Дали това е повод да му изневери, въпреки че двамата се познават добре и тя не е способна на подобна постъпка "с първия срещнат непознат"?

Безброй въпроси ще намерят своя отговор във "Внимание любов", постановката, която може би завършва с "Обичам те!", а може би не?

Билетите за спектакъла, който всички влюбени, двойки, семейства, трябва да гледат, се продават на каса НХК.