Водачът на листата на коалиция ПП - ДБ Константин Бачийски отправи своята благодарност след изборите на 2-ри април

Водачът на листата на коалиция ПП - ДБ Константин Бачийски отправи своята благодарност след изборите на 2-ри април

Лидерът на "Средна европейска класа" и водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция "ПП - ДБ" Константин Бачийски изрази благодарност за подкрепата, която са получили на вота на 2-ри април.

"С гласовете си вие ни изпратихте сигнал, че всички наши усилия са имали смисъл и че вярвате в нашите политики, идеи и проекти. Заедно доказахме, че само с идеи, с каузи и с чисти помисли можем да сме по-силни от партии с изградени структури, с обръчи от фирми, с подкрепа от чужди посолства и с платен корпоративен вот.

Благодарение на вашите гласове "Продължаваме Промяната – Демократична България" вече е незаобиколим фактор в региона, заяви Бачийски.

"Благодаря на хилядите от вас, които дадохте личните си преференции за мен. Благодаря ви за огромната подкрепа, която за мен е и голяма отговорност, която ще продължавам да нося и защитавам", каза още той.

Константин Бачийски изрази своята благодарност и към членове в избирателните комисии от квотата на ПП - ДБ, както и към доброволците в изборните секции в Турция.