Дафне идва за първи път в България

Дафне идва за първи път в България

Голямата звезда на "GLORY" Бадр Хари пристига в България на 5-ти октомври. С него, освен треньорът Майк Пасение, кондиционен треньор, масажист, лекар и охрана, ще пътува и част от семейството му. С "лошото момче" на световната организация идва очарователната му съпруга Дафне и вуйчо му Абделкадер, който държи да подкрепи племенника си край белия корнер. Връзката между Бадр и Абделкадер е много силна, което е известно и за на-близките приятели на легендарния кикбоксьор. Абделкадер, който е търговец в Амстердам често пътува с Бадр и до Мароко, където семейството често гостува в кралска резиденция собственост на кралската фамилия.

Бадр и съпругата му Дафне за първи път ще посетят в България. В плановете на красивия топмодел от Амстердам е следващото лято да доведе тук и трите им дъщери. Момичетата сега остават в Нидерландия.

За Бургас ще пътуват и близо стотина мароканци, едни от най-верните фенове на Бадр, които живеят в различни точки по света. Сред желаещите да пътуват до Бургас и зала "Арена Бургас" е 20-годишният принц Мулай Хасан, син на крал Мохамед VI, който е един от най-големите фенове на Бадр Хари. Към този момент обаче от консулството на Мароко мълчат за евентуално посещение у нас на кралския наследник.

Гала вечерта на "GLORY" ще се проведе на 7-ми октомври в "Арена Бургас".