Генерал Стефан Янев (вляво) дойде в Бургас с водачката на листата за ЕП Даниела Везиева (до него). Втори в листата за НС и ЕП е Явор Жеков (да нея), трета в листата за парламент е Мариела Кирова (вдясно). Снимки Авторът

Генерал Стефан Янев (вляво) дойде в Бургас с водачката на листата за ЕП Даниела Везиева (до него). Втори в листата за НС и ЕП е Явор Жеков (да нея), трета в листата за парламент е Мариела Кирова (вдясно). Снимки Авторът

"Нашият резултат ще бъде доста по-добър от 4%, защото ние водим позитивна и смислена кампания, ориентирана към гражданите, към бъдещето на България. Търсим смислен и съзидателен диалог. Повечето от политическите партии повтарят нашето говорене, когато бяхме в 48-то Народно събрание и обяснявахме, че е време за диалог. От 10 години няма партия, която да има мнозинство в парламента, затова сме принудени да търсим диалог и да говорим с всички", това заяви в Бургас генерал Стефан Янев - лидер на партия "Бълграски Възход". Той пристигна в морския град, заедно с Даниела Везиева - водач на листата с кандидати за депутати в Европейския парламент, за среща с членове и симпатизанти на партията.

"Делегирали сме права на всички наши структури в цялата страна, но най-активно се работи тук в Бургас. Нашите кандидати тук могат да се справят с проблемите на Бургас и страната", каза още генерал Янев.

"В евролистата на партията има доказани експерти, които знаят как да защитават националния интерес и могат достойно да го правят в Европейския парламент. Нагледали сме на хора, които не защитават националния интерес. Ще работим за Европа на нациите, Европа на мира", допълни лидерът на "Български Възход".

Приоритетите на партията са и приоритети, които бъдещите бургаски народни представители ще защитават, когато влязат в парламента. "Ще отстояваме българските интереси и интересите на обикновения човек", каза Стоян Грозев - водач на листата с кандидати за народни представители във Втори Многомандатен избирателен район Бургас.

"Ние сме консервативна партия, партия на патриотизма, която защитава християнските ценности и традиции. Българската политика и европейската са едни и същи, ако правилно работим за българската, ще работим правилно и за европейската", каза Даниела Везиева. Първото нещо, с което ще се захване, ако бъде избрана за евродепутат е ревизия на Зелената сделка.

"Възпитаник съм на университет в Германия, 10 години съм живял там и помня как ние се третирахме като втора ръка хора. Българинът трябва да има самочувствие, за да бъдем фактор", каза Явор Жеков - втори в листата за Народно събрание и втори в листата за Европейски парламент.

Листата на партия "Български Възход" във Втори МИР - Бургас за Народно събрание е в състав:

1.  Стоян Грозев

2.  Явор Жеков

3.  Мариела Кирова

4.  Асен Бонджев

5.  Радослав Петков

6.  Гошо Атанасов

7.  Ангелина Мерджанова

8.  Тони Бояджиева

9.  Гено Иванов

10. Николай Костов Стоянов

11. Кремена Кънчева

12. Диман Панчев

13. Ренета Вефа

14. Пламен Георгиев

15. Александр Станков

16. Марийка Христова

17. Александър Станчев

18. Димитър Калоянов

19. Стела Петкова

20. Пламен Пенев

21. Николай Манолов Стоянов

22. Валя Георгиева

23. Мартин Митев

24. Ладка Георгиева

25. Любомир Ламбрев

26. Биляна Михова

27. Кристиян Косев

28. Георги Кузманов

Партия "Български Възход" участва в изборите за Народно събрание и за Европейски парламент с бюлетина №16!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия