150 музиканти ще излязат на сцената на Летния театър в Бургас

150 музиканти ще излязат на сцената на Летния театър в Бургас

"Балканско парти" ще завладее Бургас на 20-ти юли, събота. В него участват най-обичаните сръбски, гръцки и български музикални звезди.

Началото ще бъде дадено в 20.00 часа. На сцената на Летния театър пред публиката в акомпанимента на цели три оркестъра с над 150 музиканти, ще излязат да пеят Фики Стораро, гръцката звезда Триандафилос, спечелил много фенове и у нас с тоталния си хит "По-по-по" (изпълняван като кавър от Галена и Азис), както и сръбската звезда Емир Джулович, чийто дует със Сандра Африка "Skote moj" - кавър на "Не сме безгрешни" на Азис и Глория, днес е абсолютна сензация в цяла бивша Югославия.

Водещи на вълнуващото музикално събитие, което отсега предизвиква да започнете да потропвате с крак, ще бъдат Аня Пенчева и Кирил Ефремов, които също обещават, че вечерта ще е незабравима. Страхотното парти се организира по инициатива на продуцента Кирил Кирилов. На място ще има бар с напитки, за да утолите жаждата в лятната вечер, нажежена от горещите балкански ритми.

В Бургас концертът се организира с помощта на неуморната Маруся Русева и "Арт ателие". Билетите са в продажба на касата на "Часовника". Бъдете част от купона, който ще събере Балканите в Бургас!