Концертът на Графа във Варна е на 15-ти юли в Летния театър

Концертът на Графа във Варна е на 15-ти юли в Летния театър

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов - Графа на публиката, която ще дойде на концерта му във Варна. Щипка "магия" ще добавят специалните гости - Белослава и Веско Ешкенази. На 15-ти юли Летният театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица "Утре отново", която вече омая публиката в Пловдив и Бургас.

От "Монте мюзик" добавят, че планират видеозапис на ексклузивното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. В концерта Влади Ампов разкрива още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев - Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.

През последните години Графа реализира два забележителни музикални дуета - "Ванилия", с участието на виртуозния цигулар Веско Ешкенази и "Да" - с магнетичната Белослава. Това е поводът те да бъдат част от дългопланираното събитие във Варна. Само преди дни Влади Ампов разкри, че подготвят нова песен с Белослава, а премиерата ѝ пред публика ще се състои на концерта на 15-ти юли.

Билети за концерта във Варна са налични в мрежата на Eventim и на касата на Фестивален и конгресен център – Варна.

Галерия