Белослава обяви датите и на другите концерти от националното си турне. "Белослава - 22 години на сцена" започна през лятото и ще продължи до декември. До края на националното турне Белослава ще посети седем от най-големите български града - Пловдив (02.11), Стара Загора (03.11), Бургас (04.11), Варна (06.11), Велико Търново (12.11), Русе (13.11) и София (06.12). Планираните концерти ще се проведат на най-големите оперни и театрални сцени в България и ще включват специално създадени сценография, осветление и мърчандайз. С националното си турне магнетичната певица и нейният бенд ни пренасят в дълбокия и красив свят на соул и джаз музиката.

Като артист, Белослава има огромна и вярна публика, която ще има възможност да се докосне до нейната музика и по още един сантиментален начин - грамофонна плоча. 21 години след излизането на албума "Улици", той ще бъде преиздаден на плоча, а феновете ще могат да се сдобият с него чрез предварителни поръчки.

Като част от музикалния и емоционален път на Белослава, предстои издаването на документална книга с фотографии от личния ѝ архив. Книга с истории, лично разказани от Белослава, както и интервюта с композиторите, музикантите и режисьорите, участвали в нейните записи, видеоклипове и концерти.

"Пътят до публиката на места, на които за толкова години не съм пяла, е толкова вълнуващ, че искам да продължи завинаги. Магията да пееш и пред хора, които никога досега не са били на мой концерт е неописуема, защото тягата от радостта им се усеща като млада, нова и жива. Щастието да пея пред публика, която е от осемнайсет годишни до седемдесет плюс, ме кара да спя спокойно и да продължавам да вярвам, че съм посланик без време на любовта", сподели впечатленията си от изминалите концерти Белослава.

"Срещам много семейства, чийто деца се казват Белослава и споделят, че именно музиката и къдриците ми са вдъхновение за имената на децата им. Срещнах се с хора, които цитират сцени и дати от преди двадесет години, на които са се запознали, влюбили и събрали съдбите си и до днес", допърва певицата.

Краят на турнето ще завърши с концерт в София в зала "България" на 6-ти декември. Към зимните концерти ще се включат и двама невероятни певци и музиканти - Елена Кокорска и Александър Славчев, които ги свързва дългогодишна работа на сцената заедно с Белослава.

Билети за концертите може да закупите от мрежата на Eventim и касите на залите в съответните градове.