Първият двубой е тази неделя в спортна зала Младост. Снимка Община Бургас

Първият двубой е тази неделя в спортна зала Младост. Снимка Община Бургас

Безплатен вход за зрителите за домакинските мачове на "Дея Спорт" в Суперлигата по волейбол за сезон 2022/2023 обявиха от ръководството на бургаския клуб. Първият двубой е в неделя от 18:00 часа в зала "Младост". Съперник е тима на "Берое" Стара Загора.

"Призоваваме бургазлии, независимо от възрастта им, да дойдат в залата и да подкрепят отбора на старта на сезона в Суперлигата. Целта ни е да радваме привържениците на волейбола и да стигнем максимално високо в класирането. Мачът с "Берое" ще бъде своеобразна загрявка за истинското шоу, което подготвяме за реванша срещу "Лас Палмас" от евротурнира "Чалъндж Къп" в четвъртък", заяви собственикът и президент на "Дея Спорт" д-р Александър Маджуров. Той призна, че откриването ще бъде грандиозно.

Волейболистите от бургаския тим обявиха, че са максимално мотивирани за успешен старт с победа срещу "Берое" в Суперлигата.

Старши треньорът Венцислав Симеонов ще може да разчита на всички налични играчи. При всички случаи Георги и Валентин Братоеви, Николай Учиков, Стефан Чавдаров, Стефано Патриарка, Тодор Вълчев, Мартин Иванов и останалите от бургаската селекция заслужават да бъдат максимално подкрепени в зала "Младост" в неделя срещу "Берое" и в четвъртък срещу шесткратния шампион на Испания "Лас Палмас".