Обучението ще се проведе от 24-ти до 26-ти февруари

Обучението ще се проведе от 24-ти до 26-ти февруари

Бизнес обучение по копирайтинг и контент маркетинг "Успешното съдържание" започва на 24-ти февруари в гранд хотел и СПА "Приморец" в Бургас. Програмата на иновативния за морския град формат ще продължи до 26-ти февруари и включва над 20 часа тренинги, презентации и уъркшопове. Предоставя уникална възможност за всеки бургаски бизнес да "свери" своя "дигитален часовник" с най-новите тенденции в онлайн маркетинга.

Бизнесите, които се включат в обучението, ще научат успешни техники за създаване на съдържание за своя бизнес и ще имат възможност за нетуъркинг срещи и разискване на маркетингови казуси с лектора. Полученият ноу-хау може веднага да се приложи на практика. С негова помощ, те ще могат да се отличат в морето от марки, да изпреварят конкуренцията и да продават повече.

Лектор на формата ще бъде един от първите копирайтъри в България - Любомир Любомиров. За своите над 20 г. опит в рекламата и дигиталния маркетинг той е осъществил успешно над 250 кампании за различни клиенти.

- Здравейте, само след няколко дни ще сте лектор на обучение "Успешното съдържание", как се чувствате?

- Признавам, че въпреки достатъчния опит в презентирането, има вълнение и то не малко. Първо, защото Бургас е място, в което отдавна търся повод да поговорим за съдържание и този курс е една чудесна възможност. Като прибавим и факта, че цели три дни фокусът ще е изключително върху копирайтинга и контент маркетинга, удоволствието от срещата ни ще е наистина голямо. Допълнително предизвикателство е и фактът, че градът е едва третия след София и Варна, в който се реализира подобен мащабен маркетингов проект. Въпреки нелеките условия организаторите са се справили чудесно и със сигурност ни очакват вълнуващи часове.

- Какво всъщност ще се случи от 24 до 26 февруари в гранд хотел и СПА "Приморец"?

- През тези три дни участниците ще научат и усвоят основата на продаващите послания. Влиянието на съдържанието върху потребителите е огромно и брандовете трябва да знаят това. Въздействието на добрия текст, на страхотната снимка или на емоционалното видео определя желанието ни да купуваме, да се абонираме, да препоръчаме. Всичките те се създават от копирайтъри. Затова накрая всички ще станем такива. Обучението има изцяло практическа насоченост и ще се усвояват техники  на писане и работа с различни тулове, ще се изграждат темплейти и създават чеклисти. Всичко е изключително интересно и очаквам позитивна атмосфера през цялото време.

- Защо трябва да се запишем на това обучение?

- Ще отговоря направо:

- За да не търсите услугите на други специалисти;

- За да сте пред конкуренцията си;

- За да превърнете всяка оферта в неустоимо предложение за клиентите;

- За да накарате своите клиенти да се връщат и купуват отново;

- За да ви откриват по-лесно в Интернет без да се налага да плащате скъпо за да това;

- За да покажете своя продукт или услуга в най-добрата светлина;

- За да не се колебаете как да реагираме в променящия се дигитален свят;

- За да познавате още по-добре своите потребители;

- За да можете да  сте винаги оригинални, нестандартни и успешни в бизнеса.

Съдържанието е изключително важно за успеха на всеки бранд и тепърва ще се търсят професионалисти в бранша. Именно за това ще си говорим след няколко дни и използвам повода да поканя всички на обучението. Нека заедно дадем старт на бъдещите ви бизнес стратегии.

За участниците освен знания и умения, лекторът Любомир е подготвил и специален тематичен подарък. Един от всички, включили се във формата, ще спечели за своя бизнес безплатна 6-месечна контент маркетинг стратегия на стойност 2 500 лева - SWOT анализ, комуникационни канали, дистрибуция на контента, примерни текстове.

Организатори на полезното обучително събитие са ранд хотел и СПА "Приморец", който е и домакин, наред с IMG Academy - Бургас и Дигитална агенция WebTact. Обучението ще продължи три последователни дни от 24 до 26 февруари (четвъртък, петък, събота) включително. В края на формата ще се състои нетуъркинг среща на участниците, на която в компанията на кетъринг ще имат възможност да обменят идеи и бизнес контакти.