Кампанията ще се проведе следващия уикенд в магазин Метро

Кампанията ще се проведе следващия уикенд в магазин Метро

Благотворителната кампания "Купи и дари" ще се проведе за поредна година. Основната й цел е набавянето на дълготрайни хранителни и санитарни продукти за хора в неравностойно положение. Този декември кампанията е на 18-ти и 19-ти декември в магазин "Метро" в Бургас.

Организаторите на кампанията - "Ротаракт клуб Бургас - Пиргос" призовават всички бургазлии да се включат в кампанията и да докажат за 13-та поредна година, че въпреки предизвикателствата на новото време, ние оставаме хора и не забравяме да подаваме ръка на онези в нужда.

Желаещите да се включат в инициативата могат да купят от "Метро" и да дарят пакетирани хранителни продукти и санитарни материали от първа необходимост, които могат да бъдат оставени в количките с надпис "Купи и дари", след касовата зона. На място в магазина ще има доброволци, които ще информират за кампанията и ще насочват желаещите към най-подходящите продукти, които могат да бъдат закупени.

След края на акцията всички събрани продукти ще бъдат сортирани и разпределени в пакети, а малко преди Коледните празници ще бъдат раздадени на крайно нуждаещи се семейства, социално слаби и възрастни хора, регистрирани към БЧК-Бургас и Социалната трапезария.

Ако желаете да се включите като доброволец, можете да се свържете с организаторите чрец имейл: [email protected] или на тел. 0896743320

Повече информация за клуб "Ротаракт Бургас - Пиргос" и тяхната дейност можете да прочетете тук: www.rotaract-pyrgos.org