Инцидентът е станал при ляв завой. Снимка Архив Черноморие-бг

Инцидентът е станал при ляв завой. Снимка Архив Черноморие-бг

Близнаци пострадаха при катастрофа, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. На 1-ви юни около 14.20 ч. по пътя между сунгурларските села Чубра и Пъдарево лек автомобил "Опел Вектра", със старозагорска регистрация, управляван от 68-годишен мъж от село Славянци, движещ се от село Пъдарево към село Чубра при излизане от ляв завой губи контрол над колата и частично навлиза в лентата за насрещно движение. Там се блъска в предната лява част на насрещно движещия се лек автомобил "Опел Корса", с варненска регистрация, управляван от 39-годишна жена от Стара Загора.

От удара са пострадали водачът на "Опел Вектра" -  получил фрактура на лявата подлакътна кост, без опасност за живота, откаран в бургаска болница, неговата 67-годишна съпруга от село Славянци - получила фрактура на дясната ръка, откарана в бургаска болница, 40-годишната им дъщеря от село Славянци - получила леки наранявания, транспортирана до болница и двегодишния внук на водача и син на 40-годишната жена, със счупен крак, настанен за лечение в болница.

От инцидента пострадали и трите деца на водачката на "Опел Корса"-та - двама близнаци на осем години и 10-годишния им брат. Момчетата са откарани в болница, като за лечение е настанено само десетгодишното момче със съмнения за спукан далак.