Фестивалът през 2020 година ще бъде три дни. Снимка Архив Черноморие-бг

Фестивалът през 2020 година ще бъде три дни. Снимка Архив Черноморие-бг

"Bomfunk MC's" и "En Vogue" идват на второто издание на "SPICE Music festival 2020". И двете формации пристигат за първи път в България. Специално за фестивала от САЩ ще долети една от най-известните и успешни женски групи на всички времена - "Еn Vogue". Вече 30 години групата държи високо вдигната летвата на дамските формации в музикалната индустрия, а успехът им се измерва само в милиони – от над 20 милиона продадени копия от първия им албум, до над 25 милиона гледания на хитовете им в Youtube!

"Bomfunk MC's" са втората голяма изненада в програмата на фестивала. Финландската хип-хоп група се събра отново през 2018 след 13-годишно музикално затишие и вече са готови с нови парчета и чисто нов римейк клип на най-големия си хит "Freestyler". Тяхното шоу на "SPICE Music festival 2020" ще бъде цял час и феновете ще могат да чуят всички добре познати техни хитове от края на 90-те. Освен това,  денс шоу и DJ ще се включат в представлението на втората фестивална вечер.

С едночасов концерт и група на живо в програмата на феста ще се включат и британците "Kosheen", които след появата си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими хитове като "Catch", "Hide U" и др.

И както не веднъж сме казвали – изненадите ни никога не свършват! Какво е парти на 90-те без любимецът на българската публика Nana? Няма нужда да си го представяте, защото и той пристига в Бургас, за да вдигне градуса на купона с хитовете "Lonely", "Remember the time", "He's Comin" и др.

Холандската евроденс формация "Vengaboys" без чиито хитове не минаваше нито едно парти на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с музиката си. Още една емблема от 90-те - "Double You" също ще се включат в музикалния маратон.

Второто издание на фестивала ще се проведе на 7-ми, 8-ми и 9-ти август 2020 година на пристанището в Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, сцената и цялостната хореография – още по-мащабни.

До края на декември цената на билета за трите фестивални дни е само 88 лева. След 1-ви януари 2020 тридневният билет ще струва 110 лева. От януари 2020 година в продажба ще бъдат пуснати и еднодневни билети на цена от 50 лева за ден.

За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лева.