Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде за среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и региона

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде за среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и региона

"Ще намерим партии, с които да устоим в парламента, но трябва да сме първа сила. Трябва да има голяма разлика. Това ще ни даде право да управляваме", това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред пълната с членове и симпатизанти зала на Културен дом на НХК в Бургас. Борисов дойде в морския град, за да подкрепи листата с кандидати за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район Бургас. "Имаме хубава листа. Това, което сме го обещали ще го направим, няма къде да ходим", каза Бойко Борисов.

"Въобще ни ви агитирам да гласувате за нас, само отидете и гласувайте. Ние знаем как да направим България водеща на Балканите, тя беше такава. Две години не е лош сън. Той е огромни, непоправими последици за нас. Тая гняв, защото българите не са плашливи, а те ви подтиснаха. Всички очакват от нас. А те като знаят, защо не ни казаха как!?! Знам, че искате да чуете от мен оптимистични слова. През много кризи сме минали, ще наживеем и ПП-та", каза още Борисов.

"Работещ парламент и редовно правителство, което да работи в синхрон с местната власт. При последното редовно правителство имаше застой, липса на диалог, арогантност, враждебност, липса на перспектива. Как можем да си върнем времената, когато можеше да прогнозираме? Със силно бургаско лоби. Това са нашите прекрасни момичета и момчета. Вярвам в тях като кмет. Това е млад и успешен отбор воден от изключително подготвен професионалист. На 2-ри април с номер 2 за сигурност и просперитет", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

Думите му бяха подкрепени и от кмета на Поморие и областен лидер на ГЕРБ Иван Алексиев.

"Две момчета превъртяха часовника 2 години назад. Върнаха посредниците в газа, имаме ръст на бързите и потребителски кредити, защото хората не могат да си покриват нуждите. 8 от 10 човека не могат да си купуват основни хранителни продукти", каза и водачът на листата на "ГЕРБ - СДС" Жечо Станков.

Отборът на коалицията бе подкрепен с бурни аплодисменти от членове и симпатизанти на партията, които бяха изпълнили залата на Културен дом на НХК. Там бяха и евродепутатът Асим Адемов, кметове на ГЕРБ - на Царево Георги Лапчев, на Средец - Иван Жабов, на Приморско - Димитър Германов, на Сунгурларе - Георги Кенов, председателят на "Движение Гергьовден" Драгомир Стефанов и зам-председателят на Движението и настоящ общински съветник в местния парламент на Бургас - Георги Маринчев и други.

"ГЕРБ - СДС" е с №2 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия