Петър Кънев (вдясно) отново ще води листата на БСП за България

Петър Кънев (вдясно) отново ще води листата на БСП за България

Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания във Втори многомандатен избирателен район - Бургас за извънредните парламентарни избори, които ще се проведат на 9-ти юни. "Това е поредната кампания на предсрочни избори, които вече са закъснели. Сигурни сме, че бургаските избиратели ще заложат на опита и рутината, не на младостта и дързостта", каза при откриването Тодор Байчев - областен лидер на БСП и втори в листата на коалицията.

"Тръгваме с увереност, че ще постигнем добри резултати. Хората разбраха, че със ситуативни партии не може. Трябва да има стабилно управление на страната. Основният ни приоритет е грижата за хората и остояване на националните интереси. Затова на 9-ти юни трябва да гласуваме с №24", заяви общинският председател на БСП в Бургас Паруш Парушев, който е трети в листата с кандидати за народни представители.

"Искам да благодаря на Бог и на служебния кабинет, че ни осигуриха хубаво време за откриване на кампанията", каза с чувство за хумор водачът на листата на "Коалиция за България" инж. Петър Кънев. "За трета година това е шестата предизборна кампания за парламент. Ние сме в перманентна криза. Трябват достойни мъже в изпълнителната власт, които да работят за мирна Европа, нещо което ние не виждаме. В това тежко и сложно време са ни необходими достойни политици в мирна Европа", заяви Петър Кънев.

Четвъртият в листата Тодор Дамянов изрази надежда, че избирателите ще повярват в тях, за да може листата на коалицията да постигне достоен резултат на тези избори.

Ето и пълният списък на кандидатите за народни представители от коалиция "БСП за България" за Втори многомандатен избирателен район – Бургас.

1. Петър Кънев

2. Тодор Байчев

3. Паруш Парушев

4. Тодор Дамянов

5.  Милена Куртова – Радева

6. Таня Иванова

7.  Йона Чобанова

8. Георги Георгиев

9. Валентин Славов

10. Силвия Митова

11. Живко Жеков

12. Румен Николов

13. Кирил Елевтеров

14. Аспарух Иванов

15. Георги Демирев

16. Атанас Маринов

17. Живко Бараков

18. Светлана Василева

19. Ибрахим Мустафа

20. Тинка Желязкова

21. Дора Петкова

22. Милка Димитрова-Донева

23. Георги Бъклев

24. Павел Стоянов

25. Живко Господинов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия