Ще водим позитивна кампания и ще работим за съставяне на правителство, заяви Петър Кънев (вдясно) - водач на листата на БСП за България във Втори МИР Бургас. Снимки Петя Добрева

Ще водим позитивна кампания и ще работим за съставяне на правителство, заяви Петър Кънев (вдясно) - водач на листата на БСП за България във Втори МИР Бургас. Снимки Петя Добрева

Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания навръх националния празник на страната 3-ти март във Втори многомандатен избирателен район Бургас. Кандидатите за народни представители заедно с водача на листата Петър Кънев се събрахана шатрата, която традиционно е разположена на пешеходната улица "Алеко Богориди", за да дадат старт на поредната кампания за Народно събрание през последните две години.

"Ние сме гарант за социалната политика и го показахме в последните парламенти. Ще работим за съставяне на правителство и за разитието на икономическата и социалната сфера", каза водачът на листата Петър Кънев. Според него е крайно време политическите лидери да разберат, че са длъжни на хората.

БСПще води позитивна кампания и ще се бори за поне двама народни представители от Бургас.

Листата на коалиция "БСП за България" изглежда така:

1. Петър Кънев

2. Станимир Баев

3. Тодор Байчев

4. Чанко Мирчев

5. Анелия Вичева

6. Аспарух Иванов

7. Димитър Желев

8. Ибрахим Мустафа

9. Мария Пахова

10. Румен Николов

11. Руси Русев

12. Мирослав Минчев

13. Стоян Стоянов

14. Милена Костадинова

15. Георги Георгиев

16. Паруш Парушев

17. Живко Бараков

18. Стойчо Кавалджиев

19. Павел Стоянов

20. Димо Карабелов

21. Елена Райкова

22. Мария Автанска- Петрова

23. Драгомир Чолаков

"БСП за България" се явява под номер 1 в интегралната бюлетина на изборите за 49-то Народно събрание, които ще се проведат на 2-ри април.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия