Групата е включила Бургас в летните си концерти в страната

Групата е включила Бургас в летните си концерти в страната

Б.Т.Р. празнуват 25 години на сцената с новия си албум "Невидими стени". Групата ще изпълни парчетата от него и пред бургаските си фенове. Концертът "Невидими стени" е на 11-и август от 20.30 часа в Летния театър на морския град. Бандата гостува в морския град по покана на културна организация "Арт Мелпомена".

Пилотният сингъл от албума е песента "Моята сила" и още с излизането си оглави музикалните класации. Видеото към парчето е режисирано - актьора Асен Блатечки. "​Факт е, че в началото се чудихме кой да направи видеото към този сингъл . Идеята да се обадим на Асен Блатечки даде Илиян. Този път го поканихме като режисьор, а не като актьор, както направихме в предния албум за песента "Защо". Той веднага прие, хареса му фабулата, която бяхме измислили за клипа. Той успя да намери време да се подготви за снимките и работата продължаваше почти денонощно докато го направим. И се получи това, което искахме", споделя вокалът на групата Атанас Пенев.

"Моята сила" ще прозвучи на концерта на Б.Т.Р. на 11-и август в Летния театър на Бургас. Билети се продават на каса "Часовника".