Б.Т.Р. бяха хедлайнерите на последната фестивална вечер. Снимки Черноморие-бг

Б.Т.Р. бяха хедлайнерите на последната фестивална вечер. Снимки Черноморие-бг

Б.Т.Р. закриха фестивала "Burgas Rock & More". Музикантите бяха хедлайнерите на третата вечер. Те се качиха последни на сцената, издигната в Зоната за обществен достъп между Морска гара и Конгресния център. Феновете на групата пяха заедно с тях и се забавляваха под нощното небе. Преди тях на сцената излязоха - "Saltfield", "Roadwire", "Catorga", "Силует".

Това е първото издание на фестивала, замислен от организаторите от "Rock & Events" като фест за българска музика. В програмата на трите вечери бяха включени певци и групи, изпълняващи поп, джаз и рок. Заради слабата организация и некоректността на фирмата обаче публиката бе малко, а част от бандите отказаха да дойдат или да са качат на сцената, заради неуредени финансови отношения. Това се отрази и на меломаните, някои от които разбраха, че такъв фестивал има ден преди започването му. Други пък си поискаха парите, заради отпадане на групите, заради които са си купили билети.

Така замисленият тридневен музикален маратон, който трябваше да събере 20 000 души, едва събра 1000 (от трите вечери общо б.а.). Утвърдени изпълнители и групи се наложи да пеят пред броени зрители. Въпреки че бяха малко, меломаните се раздадоха и подкрепяха с аплодисменти участниците.

На Burgas Rock & More спазват мерките заради липса на публика

Галерия