Стефан Вълдобрев успя да се пошегува с некоректността на фирмата организатор на феста. Снимки Черноморие-бг

Стефан Вълдобрев успя да се пошегува с некоректността на фирмата организатор на феста. Снимки Черноморие-бг

На "Burgas Rock & More" спазват противоепидемичните мерки за отстояние един от друг, заради липса на публика. Дори Стефан Вълдобрев успешно се пошегува с този факт. "Дайте да вземем метър и половина, като внимаваме да не бръкнем в окото на другарчето отляво и отдясно", това призова от сцената Вълдобрев преди повторението на песента "По-полека". Той дори стигна по-далече, след като промени част от текста на песента: "Чорлави глави като пирати, пеем и чакаме заплата". С това явно заяви, че организаторите на фестивала "Rock & Events" не са се издължили към него и "Обичайните заподозрени" за участието им.

Недоволството, не само на музикантите, някои от които се отказаха от участие - "Конкурент, "Обратен ефект", "Контрол", заради некоректно отношение на фирмата, но и на меломаните набира скорост. Те дори поискаха да им бъдат върнати парите, заради отказа на някои от групите да се качат на сцената.

Първата стъпка от страна на организаторите е да обявят, че ще върнат парите на закупилите билетите за днешния последен ден - 30-ти август.

Тази вечер на сцената ще се качат - "Saltfield", "Roadwire", "Catorga", "Силует", Б.Т.Р. Те ще закрият фестивала, който започна в петък и минава при слаб интерес, заради липсата на реклама.

И Обратен ефект пропускат Burgas Rock & More, заради некоректни организатори

Галерия