Екатерина Евро ще бъде водеща на събитията заедно със сина си Александър Кадиев

Екатерина Евро ще бъде водеща на събитията заедно със сина си Александър Кадиев

Бургас и Варна са два от седемте български града, които са включени в серия от събития на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", чиято цел е включване в Конференцията за бъдещето на Европа. Целта на всяко едно събитие е да събере предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа. Анкетите от всички събития ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия, с което България се включва в картата на Конференцията. Всеки, който иска да изрази мнението си, ще може да го направи и в сайта на ОПРЧР – https://esf.bg/, където анкетата ще бъде публикувана в електронен вариант.

Кампанията на ОПРЧР е под надслов "Влез в мрежата" и в нея активно ще участват представители на младото и по-възрастното поколение, които по забавен начин ще бъдат "оплетени в мрежата на интернет", за да докажат, че няма невъзможни неща в глобалното пространство. Водещи на събитията ще бъдат Сашо Кадиев и Катето Евро, а партньори на всяко събитие са местната община, училища, доброволчески организации, клубове и танцови школи.

Събитието във Варна е на 30 юли (петък) от 18:00 часа на входа на Морската градина, а в Бургас - 7 август (събота) от 18:00 часа пред експозиционен център "Флора" в Морската градина.