Церемонията се организира в партньорство с университет Проф. д-р Асен Златаров

Церемонията се организира в партньорство с университет Проф. д-р Асен Златаров

Бургас избира лекар на годината в онлайн класация. Отличията ще бъдат връчени на специална церемония на 19-ти октомври, събота, когато Православната църква почита преподобни Йоан Рилски Чудотворец. Денят е избран за професионален празник на българския лекар.

Тозишните награди "Лекар на Бургас" се присъждат в знак на признателност за труда, всеотдайността и професионализма на всички лекари на града, посветили живота си на медицината и на призванието да се грижат за здравето на хората.  

Всеки, който желае, може да изрази своята благодарност като даде гласа си за наградата "Лекар на Бургас 2024" и така определи кой ще бъде носителят на това признание като попълни анкетата на този линк - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctkOljModOlrwHG54mn9tSLcz0yGIKfjOge6_oira3oAnJ7w/viewform

Гласуването продължава до 17-ти октомври 2024 г.  

Церемонията "Лекар на Бургас" се организира са Община Бургас, Районна колегия на Български лекарски съюз - Бургас и университет "Проф. д-р Асен Златаров". За първи път отличието бе връчено през 2020 година.

Медикът, избран от гражданите за "Лекар на Бургас", ще получи наградата на Община Бургас по време на тържествения концерт-спектакъл на 19-ти октомври в Културен дом НХК.