Калин Вельов и екзотичния Amazonia Dance Project ще зарадват публиката с невероятен спектакъл

Калин Вельов и екзотичния Amazonia Dance Project ще зарадват публиката с невероятен спектакъл

Бургас ще затанцува в ритъма на карнавала в Рио. На 24-ти август градината на гранд хотел и СПА "Приморец" ще е бляскавата сцена под звездите, на която ще се развихрят Калин Вельов и екзотичния "Amazonia Dance Project", за да поднесат на публиката истински впечатляващ танцово – музикален спектакъл.

Зашеметяващи танци ще покажат артистите от Европа, Африка, Латинска Америка и Карибите – Candela Ivana (Аржентина), Ayo Joakim (Ангола), Layefa Okereke (Нигерия), Patricia Inomwan (Нигерия), Karen Inomwan (Нигерия). Облечени в страхотни бразилски и афро сценични костюми, те ще танцуват на горещите ритми в изпълнение на Калин Вельов (перкусии, вокали и DJ), гръцката певица Мария Дионисиу Аврамиди и бразилския капоейра перкусионист и танцьор Diego Da Franca.

Ще звучат световни хитове, авторски песни, популярни бразилски стандарти, всичко абсолютно на живо. Едно е сигурно - вечерта само на крачка от морето ще е гореща и страстна, а публиката е поканена да се включи в изпълненията на лимбо и ламбада влакче. За да бъде всичко съвършено, на гостите, удобно разположени сред зеленината на градината на Приморец, ще бъде поднесено и изкусително меню в три степени.

Ето го и него:

Лятна салата с розов домат, мариновани печени чушки, българско сирене и маслини "Каламата", пиле "Капрезе" с моцарела и песто сос, салатка от крехка рукола с чери и пармезан, тирамису с ягодов сироп и пресни ягоди.

Заповядайте на една вечер, вдъхновена от карнавала в Рио и ритмите на Латинска Америка и Карибите. Ще има вихрени танци и емоции, вкусна храна и отлично настроение. Задръжте лятото с едно събитие, което определено заслужавате да си подарите.

За повече информация и резервации: 056 8 12345

Галерия