Управителният съвет на БсТПП раздаде годишните си награди на Коледен коктейл. Снимки Авторът

Управителният съвет на БсТПП раздаде годишните си награди на Коледен коктейл. Снимки Авторът

Бургаската Търговско-промишлена палата връчи годишните си отличия на традиционния Коледен коктейл. След двегодишно прекъсване, заради ковид пандемията, представители на бизнеса - членове на БсТПП се събраха отново, за да присъстват на официалната церемония. Специални гости на нея бяха генералният консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел, областният управител Мария Нейкова, зам.-областният управител Мария Ценова, кметът на Бургас Димитър Николов. 

Въпреки кризата, броят на членовете на БсТПП расте и през настоящата им година се е увеличил със 17 нови членове, похвали се председателят на УС на Палатата Тодор Демирков. Гостите бяха поздравени и от кмета Димитър Николов, който обеща на бизнеса, че Общината няма да вдига данъците през следващата година.

Три статуетки и няколко грамоти бяха връчени по време на церемонията. Първата статуетка "Порив" на художника Атанас Стоянов и грамота получи бургаската фирма "Бошнаков", която от 20 години е на пазара. Втората статуетка за внедряване на иновативни технологии получи "Сидоренко Фудтех" ЕООД. Третата статуетка бе за "Индустриален и логистичен парк Бургас" и бе получена от директора Георги Шопов.

С грамоти бяха отличени "Бургасбус" ЕООД за проекта за закупуване на нови електро автобуси, Търговската гимназия Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника (ПГМЕЕ) за въведените методи за иноватично обучение, "Нурсан Отомотив" ЕООД за своята дейност.

Галерия