Турнирът се проведе за XI път и излъчи своите победители. Снимки ОД на МВР

Турнирът се проведе за XI път и излъчи своите победители. Снимки ОД на МВР

Призовото място в отборното класиране при мъжете и трето място в индивидуалното класиране при мъжете отвоюваха бургаските служители от Облястня дерукцеь на МВР – Бургас, състезавали се в XI-я Републикански турнир "Освобождение" по стрелба с пистолет за служители на МВР.

Традиционната спортна надпревара бе организирана от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОДМВР – Бургас, като в състезанието се включиха близо 100 състезатели от различни структурни звена на МВР, разпределени в 22 отбора - жени, мъже и индивидуални състезатели.

Класирането е, както следва : първо място в комплексното класиране е за Академия на МВР, следвана от Зонално жандармерийско управление – София и ОДМВР – Варна. Призовото място при мъжките отбори е за бургазлии, водени от Стоян Тончев от сектор "Пътна полиция" и неговите колеги - Георги Проданов от Второ Районно управление – Бургас и Тодор Бойнов от сектор "Специални тактически действия". На второ място е класиран мъжкия отбор от Зонално жандармерийско управление – София, а на трето – отбора от ОДМВР - Враца. Първото място сред дамските отбори бе завоювано от Академия на МВР, на второ са представителките на варненския отбор, а трети - служителките от Зонално жандармерийско управление – София.

Галерия