Концертът е на 28-ми декември

Концертът е на 28-ми декември

Георги Панайотов е колкото служител на Общината, толкова и на бургаските певци и музиканти. Той от години обезпечава технически техните концерти. Затова не е изненадващо, колко много хора от гилдията откликнаха в трудния за него момент.

Заедно с Георги, рамо до рамо с него в неравната битка с тежко заболяване, ще застанат мнозина любими бургаски изпълнители, групи и школи. На 28-ми декември, сряда, те ще излязат на откритата сцена на площад "Тройката". Апелът им е да се обединим в каузата "Заедно за Георги".

В благотворителния концерт солидарно ще се включат: Тони Димитрова, група "Силует", група "Four", група "G.R.A.S.", група "'Еуфория", група "Lemon Box", група "Горещ пясък", Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа", група "Soundfull", Иван Притъргов, Дани Павлова, Криси Гугучкова, Криси Кюмурджиева, група "Run run Rudolph", Dj Double D, танцова формация "Петлите", хорова школа "Милка Стоева", клуб по спортни танци "Бургас 1975".

По време на събитието, на места, които ще посочим допълнително, ще бъдат поставени кутии за дарение, чрез които ще можете да окажете своята финансова подкрепа за лечението на Георги.

През изминаващата година лечението на Георги даваше добри резултати. Благодарение на събраните в предишна кампания средства, той се подложи на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Всичко това доведе след себе си до месеци на ремисия, пълноценен живот и върна усмивката на Гошо. Той продължи да ходи на контролни прегледи и изследвания, за да следи развитието на заболяването си.

Последният направен контролен ядрено магнитен резонанс на 1-ви ноември 2022 г. установи, че е необходимо лечението да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и миг ценно време, Гошо и близките му задействаха първата лъчетерапия, а паралелно с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 7-ми декември 2022 г. лекарите направиха отново контролен ЯМР, който показа, че назначените терапии са започнали да дават резултат.

Георги е активен, не спира да работи и да помага на колеги и приятели, но има нужда отново от финансов ресурс, за да продължи да се лекува.

Нито семейството му, нито той са се самозалъгвали, че пътят на оздравяването му ще бъде лек, но те знаят, че благодарение на вярата и всички нас, той ще бъде успешен!

Можете да помогнете с дарение в кутиите, разположени в сградата на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, експозиционен център "Флора", Коледен базар на площад "Тройката" или на дарителската банкова сметка:

IBAN: BG03UBBS80021463245010, BIC КОД: UBBSBGSF, (в евро), титуляр: Георги Панайотов Панайотов.