Бургаските депутати са на разположение на жителите на областта. Снимка Архив

Бургаските депутати са на разположение на жителите на областта. Снимка Архив

Бургаските депутати от ГЕРБ са на разположение на жителите на областта. С оглед на въведеното извънредно положение на територията на страната и предприетите мерки за превенция срещу COVID-19, депутатите заявиха своята подкрепа и готовност да помагат на своите съграждани 24 часа в денонощието. Спрямо въведените адекватни ограничения, като депутати, те ще продължот да бъдат на разположение на гражданите на област Бургас, но спазвайки предписанията за Националния оперативен щаб.

"За нас, като народни представители, винаги е била важна връзката с хората. Затова можете да разчитате на нас и да намерим алтернативни начини да си бъдем взаимно полезни. Не се колебайте да ни потърсите за помощ при връзка с институциите, за актуална информация и по всякакви важни за вас въпроси.

Това означава, че с грижа за вашето здраве и това на близките ви, ще ограничим физическите срещи, които провеждаме, както и организирането на превърналите се в традиционни приемни дни не само в Бургас, но и в областта като цяло. Но всички, които имат нужда от помощ и подкрепа, могат да ни открият 24 часа в денонощието на нашите телефони.

Нека обединим усилията си и не се подаваме на паниката, която е лош съветник в подобни трудни моменти за обществото. Ако бъдем обединени срещу проблема, ако спазваме всички предписания и бъдем самодисциплинирани, ще успеем да се справим с този момент на изпитание. Но най-важният призив, които отправяме към вас, е да останете у дома и да пазите здравето и живота на останалите.

Изказваме благодарности и пълна подкрепа за предприетите мерки за борба с разпространение на коронавируса както на национално ниво, така и от страна на кмета Димитър Николов и неговата администрация, както и на в лицето на Областна управа – Бургас.  Нека бъдем толерантни и към всички медицински лица и ангажирани хора в системата на здравеопазването, защото те носят нелек товар на плещите си и работят с всеотдайност", пише в писмото на депутатите.

Това са контактите на народните избраници.

 

Димитър Бойчев   

0884800050

[email protected]

Ивелина Василева

0882003070

[email protected]

Иван Вълков

0884800168

[email protected]

Ася Пеева

0893488022

[email protected]

Галя Желязкова

0884800263

[email protected]

Д-р  Стойно Стойнов

0888692966

[email protected]