Дипломите на завършващите бяха връчени на специална церемония

Дипломите на завършващите бяха връчени на специална церемония

350 студенти от "Випуск'2021" на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" във Варна получиха своите дипломи на 7 август 2021 г. Успешно завършилите обучението си в образователно-квалификационните степени "бакалавър" и "магистър" се дипломираха на официална церемония, в присъствието на своите родители, близки и много официални гости. Промоцията започна с камбанен звън от храм "Свети Николай" в двора на флотската Алма матер. Под аплодисментите на всички гости, випускниците, облечени в тоги, заеха своите места.

Тази година първенци на випуска станаха две дами – Борислава Георгиева и Радостина Рафаилова, и двете от специалност "Логистика". За отличните резултати, които показаха по време на обучението си, те получиха своите дипломи и предметни награди лично от началника на Училището – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров. Те получиха награди и от Областна управа, Община Варна и от фирми – приятели на Училището. Поздравителен адрес от името на директора на ПГМКР "Свети Никола" в Бургас - Христина Жабова, поднесе класната ръководителка на иновативната паралелка "Корабоводене / КММ" - Лъчезара Добрева.

283 дипломи за бакалавър и 67 – за магистър, бяха връчени по време на тържествената промоция. 30 от тях – на чуждестранни обучаеми.

Галерия