Татяна Ламбова (в средата със синята рокля) спечели престижния конкурс в Грузия. Снимки Ваня Кирова

Татяна Ламбова (в средата със синята рокля) спечели престижния конкурс в Грузия. Снимки Ваня Кирова

Бургазлийка спечели престижния международен конкурс за красота "Mrs. Planet", който се проведе в Грузия. Татяна Ламбова е носителка на титлата "Мисис Бургас", която спечели през миналата година. Татян Ламбова се състезава за престижното международно отличие заедно с 20 участнички от различни държави. Тя очарова журито на "Mrs. Planet" с красота, харизма и артистичност. Нейни подгласнички станаха Анжелика Шеманаева от Татарстан и Елена Зиданова от Русия.

С титлата "Mrs. Planet Elite" беше отличена Джоана Бернар от Колумбия, а за носителка на титлата "Mrs. Planet Talent" беше избрана Коми Джайакумар от Сингапур.

Престижният конкурс премина в четири кръга. Участничките дифилираха облечени в еко костюми, в национални костюми, във вечерни тоалети и демонстрираха своя талант.

Освен титлата "Mrs. Planet" Татяна Ламбова привлече вниманието на журито и публиката и с ослепителната вечерна рокля на талантливия български дизайнер Стоян Радичев. Ексцентричната рокля донесе на бургазлийката и приза "Най- добра вечерна рокля".

Галерия