Чакат 300 гости за откриването на "MASTERHAUS" в Приморско

Новия строителен хипермаркет "MASTERHAUS" в Приморско е разположен на 3210 кв.м  застроена търговска площ и осигури работа на 60 души. Инвеститорът е предвидил и 3000 кв.м открита търговска площ за едрите строителни материали, които ще са разположени в обособена "Строителна борса", ориентирана към строители и инвеститори с цел комплексното им обслужване.

Домакините са приготвили богата музикална програма за своите гости. На откриването, след отслужване на водосвета, ще има народни и спортни танци, за доброто настроение на присъстващите ще пеят "5-те сезона" с ръководител Стефан Диомов, водещ ще бъде Драгомир Драганов.

Областният управител Константин Гребенаров и заместничката му Златина Дукова, кметовете на Царево, Созопол и Приморско, партньори и представители на фирми от страната, Чехия и Словакия, с които "Бошнаков" работи са поканени на откриването.

На 2 април от 10.30 часа е празникът за жителите на Приморско. Ще бъдат презентирани еко продукти, които се предлагат в хипермаркета. Така от веригата искат да покажат, че трябва да се пази природата на страната ни. По време на празника ще бъдат презентирани продукти на водещи фирми, за които опазването на природата е важно. Децата ще могат да оцветяват глинени фигури с екологично чисти бои, да боядисват къщички за птици. Бащите им пък ще могат да се състезават в турнира по сръчност. Специални гости ще бъдат отболите по футбол "Мастерс" (чийто спонсор е "MASTERHAUS") и "Ропотамо" - Приморско.

На празника на 2 април ще звучи много музика. Жителите ще бъдат зарадвани с изпълнения на ансамбъл "Странджа" и Жечка Кланинкова. Водещ ще бъде Виктор Калев.

Магазинът в Приморско ще работи от понеделник до неделя. От понеделник до събота от 8.30 до 19.15 часа, а в неделя - от 9.00 до 18.00 часа.