"Черноморец-Бургас" направи нулево реми в Монтана

След това Мирослав Иванов стреля с глава право в ръцета на вратаря Паскал Борел.

 

След почивката отново Тошев, резервата Пламен Крумов и Орлин Старокин се разминаха с добри шансове за откриване на резултата, докато за "Монтана" отново Чипилов на два пъти можеше да се озове в прегръдките на съотборниците си, но Борел и капитанът Траян Дянков го надиграха в решителните моменти. В продължението немският страж на "акулите" отрази бомбен шут на Димитър Илиев от 25 метра.

С актив от 19 точки "Черноморец" запази 3-то място в класирането на "А" група преди утрешните мачове от 9-ия кръг. Сега предстои пауза в първенството, по време на която бургазлии ще играят с "Левски" в София на 9 октомври в благотворителен мач. В 10-ия кръг на "А" група на 18 октомври на "Лазур" ще гостува "Локомотив" /Сф/.

"Беше битка, както и очаквахме. Имахме няколко възможности за гол, но не ги оползотворихме и смятам, че резултата е справедлив с оглед на показаното. Но искам да подчертая, че мач от "А" група не може да се играе на такъв терен. За нас е важно ако не можем да победим, поне да не губим, така че се надяваме за следващия мач срещу "Локомотив" София, които са ни и пряк конкурент, да зарадваме бургаската публика с голове и 3 точки. Нашият отбор със сигурност е по силен от миналия сезон", каза непосредствено след мача мениджърът на "акулите" Красимир Балъков.