Акулите записаха победа с 3:0 над тима на Ямбол. Снимка ПФК Черноморец 1919

Акулите записаха победа с 3:0 над тима на Ямбол. Снимка ПФК Черноморец 1919

Лидерът от преди няколко кръга в Югоизточната Трета лига "Черноморец 1919 Бургас" отново се върна на победния си път, затвърждавайки позицията си през настоящата кампания, че има една ясна цел - промоция за Втора лига. Тимът на Малин Орачев записа втора поредна победа в рамките на три дни и доказа на футболната общественост, че не е случайна лидерската му позиция вече цял сезон. Бургазлии се наложиха с 3:0 като гост над "Ямбол" в среща от 27-ия кръг на първенството, дублирайки успеха срещу този съперник.

Така бургаските акули отново се върнаха на победния си път, записвайки две поредни победи, а голмайсторите на "Черноморец 1919"не спират да бележат.

"Акулите" са на победа да си върнат водачеството в класирането, ако успеят да спечелят регионалното дерби - втория отложен двубой с ОФК "Несебър". "Черноморец 1919" е с 63 точки - след 19 победи, 6 равенства и само едно поражение при голова разлика 56:16.

В следващия 28-и кръг на първенството, "Черноморец 1919" домакинства на ФК "Хасково", на 24-и април, събота, от 17:00 часа в Бургас, а тази сряда, 21 април, от 17:00 часа, на градския стадион в Несебър е отложената среща с делфините. При успех в сряда, Черноморец отново ще поеме водачеството в класирането.