Фестивалът ще се проведе на 7, 8 и 9 август

Фестивалът ще се проведе на 7, 8 и 9 август

Култовата евроденс група от 90-те "Culture Beat" са новото попълнение в програмата на "SPICE Music Festival", който ще се проведе на 7-ми, 8-ми и 9-ти август 2020 в Бургас. Изпълнителите ще се качат на сцената на 8-ми август 2020. Освен тях, към програмата се присъединяват и DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion, които ще се постараят градуса на настроение да не спада дори за миг през трите фестивални дни!

За огромно съжаление "Bomfunk MC`s" отмениха всичките си концерти в Европа това лято, което означава, че няма да дойдат в Бургас за фестивала.

Но един от най-големите фестивали на българското Черноморие вече се приготвят още 20 от най-известните звезди на 90-те - Лу Бега, "Technotronic" и Masterboy & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C Block, испанките Las Ketchup, с които ще пеем и танцуваме на вечния хит "Asereje", Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody's free", италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr. President ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo", британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Във фестивала ще има и знаково българско участие - "Антибиотика", братя Аргирови и "Акага".

Организаторите на фестивала уверяват, че фестивалът ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета на събитието, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и др.

Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от доброволци и охрана.

Призоваваме хората към разбиране и толерантност, за да можем да се насладим на фестивала по един нов за всички ни начин – не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност!

"SPICE Music Festival" е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и свързват най-хубавите си спомени с музиката на 90-те!

Фестивалът се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с подкрепата на Община Бургас.