Консултациите ще се проведат на 22-и април

Консултациите ще се проведат на 22-и април

Д-р Катя Паскова ще консултира бургазлийки на 22-и април в гранд хотел и СПА "Приморец". Тя е един от основателите на естетичната дерматология у нас. Опитът, които натрупва с годините, води до решението и да основе собствена клиника - "Дерма вита". Здравното заведение отваря врати през 2001 година и от тогава до днес помага ежегодно на хиляди хора.

Д-р Паскова твърдо вярва в новаторството, възможностите на технологиите последно поколение и постоянните обучения. Тези ценности са в основата на професионалните и успехи, утвърдили я като един от най-изтъкнатите професионалисти по обща и естетична дерматология в България.

Консултациите и дейностите и обхващат широк кръг услуги – от диагностика и разрешаване на различни кожни проблеми, през поставяне на ботокс и филъри до иновативни комплексни процедури в помощ на здравето и отличната естетика на цялото тяло.

За своите консултации в Бургас д-р Паскова избира СПА център "6th Sense" гранд хотел и СПА "Приморец". 5-звездният бургаски хотел предлага не само класни обстановка, сервиз и морска локация, но и грижа за своите гости чрез съвкупност от допълнителни събития и услуги. Сред актуалните предложения на СПА център "6th Sense" за април са пакети за комбинирана програма 3 в 1 за изваян силует - включва 4 процедури радиочестотен лифтинг за тяло, 4 процедури пресотерапия и  един подводно-душов масаж и комбинирана програма за сияйна кожа за лице - "лифтинг през обедната почивка" - пакетът включва 4 процедури радиочестотен лифтинг за лице и 2 хидратиращи терапии.

Час за консултации при д-р Паскова може да запазите на телефон +359 56 910 913 или на e-mail: spa@hotelprimoretz.bg.