Веселин и Юлия от времето преди тя да се разболее. Снимки Личен архив

Веселин и Юлия от времето преди тя да се разболее. Снимки Личен архив

Да направим Коледно чудо за бургазлийката Юлия Николова. Това призовава Габриела Геошева - близка на младата жена. Юлия е на 37 години и е с диагноза "Carcinoma Planocelullare Ceratodes Colli Uteri TNM". След година и половина неуспешно лечение в България и в Германия, лъч надежда на семейството дават от болница "Koc University Hospital" в Турция. Оттам предлагат на младата жена лечение посредством имунотерапия. Терапиите се провеждат на всеки 21 дни, хоспитализацията излиза около 1500 евро на ден. Назначени са 12 терапии, като две от тях вече са направени и предстои третата на 8-ми декември. Всяка една от тези терапии струва по 6 000 евро.

"Вече има изкарани 2 курса имунотерапия, като месец след тях и направиха компютърна томография и се установи, че туморът не е нарастнал и няма нови разсейки! Това ни дава още по-голяма надежда, че вървим в правилната посока и лечението е адекватно. Състоянието и не позволява да ходим само на вливки, тъй като е постоянно на системи и я хранят венозно. Налага се вливането и на силни антибиотици по 3 пъти на ден, тъй като развива инфекции. Преливат й по 1 банка кръв на седмица.

Лечението е непосилно за нашето семейство, моля ви от сърце да помогнем на Юлия да живее", написа нейният съпруг Веселин Николов.

С диагнозата на Юлия и възможностите да се помогне финансово за нейното лечение може да се запознаете тук

Средства се набират и по банкова сметка: Уникредит Булбанк, титуляр: Юлия Николова, IBAN: BG97UNCR70001524469142, основание - помощ за лечение на Юлия Николова

Да бъдем добри! По Коледа стават чудеса!

Галерия