Концертът започва в петъчната вечер на площад Тройката

Концертът започва в петъчната вечер на площад Тройката

Дара, Торино и Пашата, Криско ще вдигнат адреналита на феновете си в Бургас. Те са част от изпълнителите, които ще участват в концерта на "Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024", който започва в 19.00 часа на 19-ти юли на площад "Тройката" в Бургас. Фестивалната зона с много забавления и изненади за посетителите ще бъде отворена още в 17:00 часа, защото музиката те кара да си тук.

На сцената ще се качат и Михаела Маринова, Дара Екимова, Боро Първи, за да  изпълнят най-големите си хитове пред очите на своите морски фенове. Remi Toin ще накара публиката да се движи в ритъма на любимата си музика, а DJ Mascota и McP ще вдигнат всички на крака още от началото на концерта.

За още по-вълнуващо преживяване, един от най-известните и обичани влогъри – Емил Конрад, ще бъде на място в Бургас, за да се забавлява заедно с всичките си последователи от морския град.

Преди старта на концерта в 19:00 часа, посетителите ще имат възможността да се забавляват заедно в специално създадената фестивална зона на турнето. Още от 17:00 часа, невероятни забавления и активности ще очакват феновете, които ще могат да спечелят вълнуващи награди и да се разхладят със свежа напитка в тематичните кътове. Сред множеството игри са Колелото и Кутията на късмета и Coca-Cola Ring Toss, а за да запазят прекрасните спомени от концерта, посетителите ще могат да запечатат своите усмивки във Фото бутилката на Coca-Cola. Освен всичко останало, музикалните почитатели ще могат да закупят специалния мърч на турнето от Pop-up shop.

Защото е важно да бъдем отговорни докато се забавляваме, организаторите поемат ангажимент да събират и рециклират кенове и бутилки, еквивалентни на броя раздадени по време на концертите. Участници в концертите са и сдружение BG Бъди активен, които ще бъдат на място със своята инсталация "Шишеяд" и ще организират интерактивни дейности, свързани с рециклирането, за да предадат своята мисия сред хората.