Любен Дилов - син (вляво) за трети път води листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ - СДС във Втори МИР - Бургас. Снимки Черноморие-бг

Любен Дилов - син (вляво) за трети път води листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ - СДС във Втори МИР - Бургас. Снимки Черноморие-бг

Суверена, както моя приятел Слави Трифонов нарича избирателите, каза, че към икономическата и здравната криза трябва да прибавим и политическата, да видим дали политиците могат да се справят. Две последователни Народни събрания не успяха да излъчат правителство. ГЕРБ може да предложи програма за управление, защото през последните 12 години партията е показвала, че се е справяла и с по-тежки кризи, каза Любен Дилов - син водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район Бургас за предстоящите извънредни избори за 47-мо Народно събрание.

Кандидатите от листата на коалицията се събраха в двора на Центъра за съвременно изкуство и библиотека, за да дадат официален старт на предизборната си кампания в Бургас и региона. На него присъства и кметът на Бургас Димитър Николов.

"Много съм доволен, че съм в тази компания и ще мога да представлявам тези хора в листата по време на срещите този месец. Това ще е доста по-различна кампания, в която преди да решим регионалните, ще трябва да решим националните проблеми", допълни Дилов - син. Той прогнозира, че преди февруари 2022 година няма да има официално приет бюджет на страната за следвнащата година.

"Ние сме в сериозна политическа криза, криза за доверието. Два пъти не можем да съставим правителство. Надявам се сега да имаме този шанс", допълни Деница Николова - трета в листата на коалицията.

"Ще водим позитивна кампания, срещи лице в лице и ще разчитаме на разума на бургазлии. Неспособността на партиите на протеста доведе България до политическа криза. Най-важното е да се състави правителство и да се вземат мерки за всеки", каза Галя Желязкова - четвърта в листата с кандидати за народни представители.

"Надявам се това да бъде последният дуел в тази политическа надпревара", заяви и петият в листата Веселин Пренеров.

Коалиция "ГЕРБ - СДС" участва с пълна листа с кандидати за народни представители:

1. Любен Дилов - син

2. Жечо Станков

3. Деница Николова

4. Галя Желязкова

5. Веселин Пренеров

6. Димитър Петров

7. Андрей Рунчев

8. Даниел Братанов

9. Георги Вражев

10. Вежди Орманов

11. Павел Чепов

12. Огнян Станков

13. Юлиян Кулев

14. Лазар Налбантов

15. Стефана Караджова

16. д-р Борис Ангелов

17. Петър Статев

18. Атанас Тодоров

19. Георги Долапчиев

20. Юлиян Станков

21. Фердинанд Вълков

22. Борислав Киров

23. Ангел Петков

24. Ивелин Ефендиев

25. Преслава Минасян

26. Анелия Иванова

27. Георги Вдовичин

28. Христо Кацаров

Коалицията е под №32 в интегралната бюлетина.

Изборите за 47-мо Народно събрание ще се проведат на 14-ти ноември.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!