Водачът на листата Любен Дилов - син (вторият отдясно наляво) ще изпрати писмо до останалите водачи на листи във Втори МИР - Бургас. Снимки Черноморие-бг

Водачът на листата Любен Дилов - син (вторият отдясно наляво) ще изпрати писмо до останалите водачи на листи във Втори МИР - Бургас. Снимки Черноморие-бг

Искрено се надявам, че след на 11-ти юли ще има правителство, защото трети избори не са добър вариант, това каза Любен Дилов - син - водач на листата за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район - Бургас на откриването на предизборната шатра на партията. Традиционно тя е ситуирана в центъра на града, до Часовника. На нея кандидатите за депутати ще се срещат с избирателите, за да им представят програмата на партията.

"Ще изпратя писмо до водачите на останалите листи и до всички, които имат шанс да бъдат сред 14-те народни представители от Бургас в следващия парламент. С него им пожелавам успех и им предлагам да работим за важните каузи за Бургас и региона. Градът трябва да остане на картата на зелената сделка", заяви още Дилов - син.

"Ще се случат много хубави неща за региона, ако имаме възможност да изпълним нашата програма. Бургас е един от регионите, който може да се гордее с постигнатото", заяви третата в листата на коалицията Деница Николова.

"Санирането трябва да продължи по същия начин, както досега - да бъде безплатно за хората. Защото винаги в големите блокове има около 10% от живеещите, които не могат да участват финансово в този процес. Как ще обясниш на някого, който си е сменил дограмата, че трябва да участват с лични средства в санирането на блока, в който живее", заяви вторият в листата на коалицията Жечо Станков - бивш зам.-министър по енергетика.

За удължаване на графика на ремонта на магистрала "Тракия" призова управляващите Димитър Бойчев - поставен под номер пет в листата с кандидати за народни представители на коалицията. "Да нормализират трафика и да продължат ремонтните дейности през октомври, когато сезонът ще е приключил и няма да се получават тези тази по магистралата", допълни Бойчев. Причината за тапата сега е спрените ремонтни дейности, заради проферка на работата на фирмата изпълнител.

Коалиция "ГЕРБ - СДС" е под номер 5 в интегралната бюлетина на извънредните избори на 11-ти юли.

Купването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия