Димитър Николов за пети път е кандидат-кмет за община Бургас, издигнат от ГЕРБ. Снимки Бургас без цензура

Димитър Николов за пети път е кандидат-кмет за община Бургас, издигнат от ГЕРБ. Снимки Бургас без цензура

Кандидат-кметът на ГЕРБ за пети мандат в община Бургас Димитър Николов представи амбициозна програма за следващите четири години. "Демографията ще е водеща. Всеки спечелен държавен и европейски лев ще е с акцент към демографията. Искам младите, които идват да остават да живеят тук, да създават деца и да участват активно в живота на града", каза Николов.

"Програмата ми е амбициозна с мащабите на два, три пъти по-голям град от Бургас. Моята цел е голяма - успехът на Бургас! В програмата са включени проекти, които ще накарат всички да се съобразяват с Бургас! Ще продължа да се боря Бургас да не бъде пренебрегвам. В битката за европейското финансиране имам самочувствието, че управлявам екип, който знае как да работи. Европа ще дава средства за градове - лидери. Бургас е град, който заслужава да управлява мащабни проекти", каза при представянето на програмата си Димитър Николов.

Сред акцентите в нея са здравеопазването и младите хора. Предвидени са средства за сигурна и спокойна среда и в кварталите на общината. "Всеки честен човек ще усеща моята подкрепа. Няма да подкрепям агресията и вандализма", каза още кандидат-кметът на ГЕРБ за Бургас.

Втори обход на Меден рудник, етажни паркинги на улица "Гурко" и в района на детската болница, 100% зелен транспорт в Бургас, малки паркове, нови сгради на училища и други са заложени в програмата за следващите четири години.

"Ще разчитам за тази амбициозна програма на кандидатите ни за общински съветници", каза още Димитър Николов.

"Искаме Бургас да продължи да се развива като град на младите и новите технологии", каза и Севдалина Турманова - председател на Общински съвет Бургас от мандат 2019 - 2023 и водач на листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ в община Бургас.

На представянето на програмата на Димитър Николов бяха кандидатите от листата, съветници от мандат 2019 - 2023 година, както и кандидат-кметове издигнати от ГЕРБ или подкрепени от партията в община Бургас - Елена Атанасова - кандидат в село Димчево, Костадин Щерионов кандидат за Българово, Христо Колев - кандидат за село Равнец, Владо Стоянов за село Извор, Филиз Ахмед за село Брястовец и независимите - Диана Фъртунова - кандидат за село Твърдица, и Иван Агафонов - кандидат за село Маринка.

ГЕРБ участва на местните избори под №7 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия