Веселина Таралова (вдясно) в продължение на 17 години ръководеше сектора в общината. Снимки Архив Черноморие-бг и Община Бургас

Веселина Таралова (вдясно) в продължение на 17 години ръководеше сектора в общината. Снимки Архив Черноморие-бг и Община Бургас

Директор на детска градина смени Веселина Таралова, която в продължение на 17 години бе началник на отдел "Образование" в Община Бургас. Тя бе част от структурата на общинската администрация още от 2007 г., когато Димитър Николов спечели първия си кметски мандат. Така в продължение на четири мандата и няколко месеца, Таралова бе начело на отдела в морската община.

Кметът Николов изрази благодарности за дългогодишната работа, безспорните успехи в сферата на образованието, труда, усилията, енергията и любовта към децата на Бургас на Веселина Таралова. Благодарности за успешната и ползотворна съвместна работа през последните 17 години към Таралова изразиха и директорите на бургаските детски градини.

Мястото й заема директорът на бургаската детска градина "Вълшебство" Катя Мишева. Тя е директор на градината в последните 24 години. Работи по редица проекти и програми в сферата на образованието. Ръководената от нея детска градина стана единствената в страната, която е печелила три трансгранични проекти в три последователни години.

Галерия