Десетки пяха и танцуваха пред сцената на фестивала с DJ Bobo. Снимки Черноморие-бг

Десетки пяха и танцуваха пред сцената на фестивала с DJ Bobo. Снимки Черноморие-бг

DJ Bobo проговори български на бургаския "SPICE Music Festifal". Той се качи на сцената в 21.30 часа посрещнат с аплодисменти от меломаните. И неочаквано за всички разгъна лист и започна да чете на български текста, написан там. "Ще ви изпея някои нови песни и ще ви върнем назад във времето сьс стари хитове- Да чуя аплодисменти от вас, за да видя, че разбирате моя български. Нека заедно да пропътуваме 25 музикални години. Готови ли сте? С тази песен започва нашето музикално пътешествие", прочете DJ Bobo и запя.

В продължение на час и половина той се раздаде и върна публиката като с машина на времето през 90-те години на миналия век, когато неговите песни караха тогавашното поколение да танцува. Сега, същите някога тийнейджъри, но пораснали с около 20-25 години, танцуваха със същия плам и пееха с вдигнати нагоре в ръце с светещи екрани на телефоните си.

В паузата между участието на DJ Bobo и Sylver обаче тъмните облаци, които цял ден се стелеха над Бургас надвиснаха над фестивалното градче, което е разположено в Зоната за обществен достъп на пристанището и заваля. Меломаните потърсиха спасение от дъжда под чадърите, но след като заваля по-силно една не малка част си тръгна от фестивала.

Той продължава днес от 18.00 часа.

Галерия