Музикантът сподели неприятната новина на официалната си страница и в личния си профил

Музикантът сподели неприятната новина на официалната си страница и в личния си профил

DJ Dian Solo се оказа с положителна проба за COVID-19. Музикантът обяви това на официалната си страница и в профила си в социалните мрежи. "Хора, оказах се с ПОЛОЖИТЕЛЕН тест за COVID 19. Счетох за редно да споделя това, тъй като се срещам с много хора и бих искал да апелирам тези с които сме се срещали през изминалите дни, да се наблюдавате и ако усетите някакъв дисконфорт и отпадналост (каквото аз усетих), да си направите тест и предприемете нужните мерки", това гласи част от статуса на DJ Dian Solo публикуван в четвъртък вечерта.

Музикантът бе един от изпълнителите на второто издание на бургаския "SPICE Music Festival". Той се проведе от 7-ми до 9-ти август в Зоната за обществен достъп между Морска гара и Конгресния център. DJ Dian Solo участва във втората фестивална вечер. Той миксира на пулта от 17.30 часа в събота.

Не е ясно дали музикантът е бил заразен преди фестивала или това е станало по време на участието му. Той получи подкрепа от близки и фенове. В детески коментари му бе пожелано бързо оздравяване. Някои го похвалиха и за отговорното му поведение и това, че е споделил резултата от направения тест.

Галерия