Началото на Джаз Будоар е поставено преди 10 години

Началото на Джаз Будоар е поставено преди 10 години

Проектът на Вера Шандел и Ангел Заберски, носещ загадъчното име "Джаз Будоар", гостува на гранд хотел и СПА "Приморец" в Бургас. Една шеметна вечер минаваща през Берлин, Париж, Лондон и Холивуд и поставяща началото на един от най-успешните и очарователни джаз спектакли в България.

В музикалния проект са включени класически френски шансони от репертоарите на имена като Едит Пиаф, Патрисия Каас, Далида, Джоузефин Бекер, Борис Виан, Мишел Льогран. Освен френските шансони, които са константен акцент в репертоара на Джаз Будоар, може да чуете и известни американски джаз стандарти. Пиесите са изпълнявани с алтернативен аранжимент и представени с индивидуален артистичен поглед, който ясно очертава личния стил на музикантите.

Концертът на 23 юли 2021, в лятната градина на гранд хотел и СПА "Приморец", е част от поредицата "Джаз Будоар" на 10 години.

За да се насладите с пълна сила на вечерта, домакините от "Приморец" ще ви изкушат с френски кулинарни специалитети, приготвени от шеф Красимир Петров и неговия екип.

Музиканти: Вера Шандел - вокал, Ангел Заберски - пиано, Димитър Карамфилов – контрабас, Стоян Янкулов - Стунджи – барабани

Концертът е с вход с включена вечеря на цена от 72 лева. За резервации: 0877850001 / [email protected]