Поклон пред вас. През тази кампания вложихме много усилия, за да чуем всеки един и заедно да начертаем най-важните стъпки за така желаното ново начало за нас и България, заяви водачът на листата на коалицията Исмаил Осман на закриването на кампанията в Руен

Поклон пред вас. През тази кампания вложихме много усилия, за да чуем всеки един и заедно да начертаем най-важните стъпки за така желаното ново начало за нас и България, заяви водачът на листата на коалицията Исмаил Осман на закриването на кампанията в Руен

Кандидатите за народни представители от коалиция "ДПС - Ново начало" във Втори Многомантане избирателен район Бургас закриха предизборната си кампания в Руен. Хиляди се събраха в общинския център, за да чуят посланията на кандидатите от листата.

Мощна подкрепа и топли посрещания белязаха десетките срещи, които проведох апрез последния месец кандидатите за депутати от коалицията. Навсякъде гласът на хората бе ясен и категоричен – време е България да има редовно правителство, което спешно да се заеме с най-неотложните и важни проблеми за решаване. От "ДПС - Ново начало" поемат отговорност за програмата, с която се изправят пред избирателите и ще направят всичко по силите си за излъчване на редовен кабинет. Посланията им са ясни - без уговорки, без препратки към миналото и без заблуди. Защита сигурността на българските граждани, подкрепа за малкия и среден бизнес, насърчаване на предприемачеството и предвидима бизнес среда, повече средства за малките населени места, чрез европейско и национално финансиране, образованието и здравеопазването като основен приоритет, и не на последно място България да заема ключова роля в развитието на Европа. От "ДПС - Ново начало" са категорични: само можещи и хора с опит могат да постигнат това. От такива хора е съставена и бургаската им листа. В нея влизат хора с богат управленски и административен опит – министри, кметове, общински съветници, предприемачи.

"Поклон пред вас. През тази кампания вложихме много усилия, за да чуем всеки един и заедно да начертаем най-важните стъпки за така желаното ново начало за нас и България. Не се страхувайте. Бъдещето е на смелите. Не позволявайте да ви всяват страхове, да се заиграват с религията, да будят етническо напрежение, да ни делят. Останете на  страната на ценностите и новото начало. Вие сте смели хора и няма да се поддадете на евтини манипулации и политически натиск. Вярвам във вас. Заедно ще поставим новото начало на 27 октомври с бюлетина 8 за ДПС", заяви Исмаил Осман - водач на листата на коалицията във Втори МИР - Бургас и бивш кмет на община Руен.

"България трябва да има редовно правителство, което спешно да се заеме с най-неотложните и важни за хората проблеми. В тази кампания изслушахме вашите очаквания и искания и ви давам думата си ще направим всичко, за да ги оправдаем. ДПС е силно, ДПС е единно, ДПС е отново надеждата на целия български народ. За да преодолеем кризата, в която е страната ни, имаме нужда от вашата подкрепа. Не се страхувайте, няма по-силна, по-стабилна, по-мобилизирана и по-организирана партия от ДПС със своя председател Делян Пеевски", заяви Хюсеин Хафъзов - едно от разпознаваемите лица в ДПС, народен представител в 42, 43 и 50 Народно събрание и роден в Айтос..

С аплодисменти хората в Руен посрещнаха на сцената и четвъртата в листата на "ДПС - Ново" начало Мирем Дервиш. Доскорошен заместник-кмет на община Руен, отличен финансист,. Хората припознават Мирем Дервиш като една от тях. И няма как да е по друг начин, защото 22 години от живота на Мирем са посветени на община Руен и на местните хора.

"Заедно постигнахме много, минахме през много битки, здраво се държахме за ръце. Така ще и занапред. Познавате ме, знаете какво мога и знаете, че спазвам поетите ангажименти. Благодаря ви за подкрепата. За добрите думи, за силата, която ми дадохте в тази кампания. Захвърлете страховете си, защото не сте сами, ние сме с вас и заедно ще поставим новото начало. Подкрепете ни на 27 октомври с бюлетина номер 8, за да изградим по-добро бъдеще за нас и децата ни", заяви Мирем Дервиш.

В бургаската листа на "ДПС - Ново начало", веднага след водача е Калин Стоянов - най-добрият вътрешен министър, който страната ни е имала през последните 20 години. По време на кампанията, във всяко населено място, което посетеше Стоянов, хората го посрещаха като приятел и близък човек. Калин Стоянов се открои като една от фигурите с най-ярки и близки до хората послания в кампанията за националния вот на 27 октомври. Отдавна Бургас е нямал за кандидат толкова силно изявена фигура от професионалните среди. Превесът на открито експертно говорене и познаването на реалните проблеми на хората по места със сигурност ще осигури на втория в листата на коалицията силна подкрепа.

Коалиция "ДПС - Ново начало" е под №8 в интегралната бюлетина за извънредните парламентарни избори за 51-во Народно събрание, които ще се проведат на 27-ми октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Галерия