Постът е придружен от снимка с кандидатите на коалицията за народни представители

Постът е придружен от снимка с кандидатите на коалицията за народни представители

От коалиция "ДПС - Ново начало" във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас изказаха благодарност към хората, които са гласували за тях на предсрочните парламентарни избори, които се проведоха на 27-ми октомври в цялата страна. С пост в социалната мрежа от коалицията направи обръщение към тези, които са ги подкрепили.

"Благодарим за доверието. Няма да го предадем. Имате думата ни! Доказахме, че "ДПС - Ново начало е партия на хората. Хората, които не се делят по човешки характеристики, а се обединяват в името на каузи и принципи. Днес, "ДПС - Ново начало" за първи път се заяви категорично на политическата карта в общини като Бургас, Поморие, Царево, Несебър, Камено, Малко Търново, Средец, Карнобат, Приморско, Созопол, което е най-точният барометър, че е дошло време за ново начало. Най-верният компас е гласът на хората. Ще го следваме. Поемаме отговорност! Днес Сунгурларе, Руен, Айтос избраха смелостта пред лицето на страха. Днес, всички вие, жителите на област Бургас избрахте ДПС-Ново начало да бъде трета политическа сила в региона. Показахте, че припознавате като свои програмата и приоритетите ни. Ще ги изпълняваме заедно. Поклон пред вас. Благодарим ви за доверието. Няма да го предадем. Имате думата ни!", гласи поста в групата на коалицията във фейсбук.

Личен пост с благодарност в профила си написа и водачът на листата на коалицията във Втори МИР Исмаил Осман. "Днес "ДПС - Ново начало" е трета политическа сила в област Бургас с 15 613 гласа. Всеки глас за Новото начало е глас за по-добро бъдеще на страната ни, на децата ни. Днес, аз Исмаил Осман, Ви казвам: Времената на страх и зависимости приключиха. Най-доброто тепърва предстои".