Водачът на листата на ДПС - Ново начало Исмаил Осман призова хората да не се страхуват

Водачът на листата на ДПС - Ново начало Исмаил Осман призова хората да не се страхуват

"Имаме най-силната листа в Бургаска област, а може би и в страната. Както казва председателят ни Делян Пеевски, тези избори са нашият шанс да започнем отначало и да изградим стабилно бъдеще. Ще го направим заедно! Време е за ново начало с номер № 8 в бюлетината на 27-ми октомври", това каза Исмаил Осман - водач на листата на коалиция "ДПС - Ново начало" във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас за предстоящите избори. Той и кандидатите за народни представители бяха посрещнати с аплодисменти в препълнената зала в читалището в Айтос, където от коалицията дадоха начало на предизборната си кампания.

От "ДПС - Ново начало" са категорични, че листата, съставена изцяло от местни хора, ще донесе най-добрият изборен резултат до момента. Водачът - безспорният авторитет и дългогодишен кмет на община Руен Исмаил Осман, е едно от най-разпознаваемите лица в ДПС, с много управленски опит зад гърба си. Той призова хората да не се страхуват и да сигнализират за всички опити да бъдат сплашвани и притискани. За процесите в ДПС Исмаил Осман направи интересно сравнение с препратка към любимия си футболен отбор. "Когато се смени треньора не изоставяме отбора си. Не знам някой от цесекар да е станал левскар и обратно, защото  треньорът се е преместил. Всички тук сме останали в партията си, работим за нея, не я предаваме без значение кой е начело. Отборът е ценност!", допълни водачът на листата.

Кандидатите за депутати бяха представени по време на срещата. От залата се чуха коментари, че за първи път няма "парашутисти" и хора "спуснати отгоре". Трети в листата е дългогодишният народен представител Хюсеин Хафъзов. В емоционална реч той очерта основните приоритети на партията в бъдещото Народно събрание. "Реформите в партията ни позволиха да съставим листа от кандидати, които няма да строят жилищни кооперации, а пътища, които ще се грижат за вас, техните избиратели. Знам, че ще подкрепим свободата, равноправието и прогреса на България. Родина винаги трябва да се обича и да се развива. Надяваме се, че това ще са последните избори", каза Хафъзов и призова за единство и сплотеност.

Областният лидер на партията Христо Широков също подкрепи представянето на листата и заяви, че няма да допусне провокации и негативна кампания.

"ДПС - Ново начало" стои зад всеки от вас. Времената на страх приключиха. Излезте 27 октомври и поискайте новото начало, прекалено дълго го чакаме. В тази кампания няма да говорим за страхове, за миналото и всички манипулации в него, но няма и да ги забравим. В тази кампания излизаме заедно с ясни позитивни послания за свободен избор, по-добър живот, стабилност и развитие", заяви Широков.

"На предните избори избирателите ни направиха втора политическа сила.  Поискаха от нас да поемем отговорността да управляваме. Гласът им не беше зачетен и днес България е хвърлена в политическа криза, без правителство. Това повече няма да се случи. Гласът ви ще бъде зачитан винаги, защото новото начало е от хора за хората", коментираха от бургаската структура на партията.

С бурни аплодисменти залата посрещна втория в листата Калин Стоянов и го нарече: "човекът, който чупи комфортно разпънатите политически чадъри". Бившият министър на вътрешните работи мотивира решението си да направи крачка към политиката с желанието си да се противопостави на политическия реваншизъм в строго професионалните държавни структури. "След безпринципното ми отстраняване като министър единствения човек, който ми подаде ръка беше г-н Делян Пеевски. В този исторически за България момент, когато е налице енергията за ново начало, заедно трябва да застанем на страната на евроатлантическото развитие и зад гърба на хората с експертиза и доблест", каза Калин Стоянов и благодари за множеството са подкрепата. 

В събитието за единство и активност на 27-ми октомври призова и кметът на Община Сунгурларе инж. Димитър Гавазов. Той, редица кметове на кметства и общински съветници подкрепиха кандидати за народни представители на ДПС - Ново начало".

Ето е цялата листа на коалицията:

1. Исмаил Осман

2. Калин Стоянов

3. Хюсеин Хафъзов

4. Мирем Дервиш 

5. Татяна Арнаудова

6.  Михаил Михов 

7. Ружди Ахмед

8. Емил Пламенов

9. Ангел Исаев

10. Мария Желева

11. Джюнейт Шабан

12. Исмаил Юмер

13. Мустафа Бекир

14. Симона Щерева

15. Венцислав Христов

16. Айтен Али

17. Атанас Тонев

18. Емне Мехмед

19. Никола Ангелов

20. Осман Ахмед

21. Ислям Хасан

22. Рашид Куру

23. Серкан Юсеин

24. Ружди Салим

25. Хамди Мустафа

26. Емине Ахмед

27. Ренета Вефа

28. Йоско Алипиев

"ДПС - Ново начало" се явява на изборите под № 8 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия