Най-добрата музика от 90-те години на миналия век ще звучи на фестивала. Снимка Архив Черноморие-бг

Най-добрата музика от 90-те години на миналия век ще звучи на фестивала. Снимка Архив Черноморие-бг

Dr. Alban са завръща на сцената на SPICE Music Festival. Петото издание на фестивала ще се проведе на 4-ти и 5-ти август в Зоната за обществен достъп на пристанището в Бургас. Освен, него меломаните ще чуят и видят отново или за първи път и - SNAP, Nana, Culture Beat, Alexia, Apache Indian, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA, Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio, U96..

А една от дългоочакваните изненади на "SPICE Music Festival" е завръщането на рап формацията "Гумени глави". Хип-хоп легендите ще взривят публиката с парчета, които оставиха незаличима следа в българската музикална история и ще ни върнат в българската музикална версия на 90-те години.

"SPICE Music Festival" отдавна е много повече от фестивал – това е неповторима музикална фиеста и уникално парти на метри от морския бряг, в което хиляди фенове на 90-те се впускат вече пети път, за да си припомнят едни от най-силните години в съвременната ни музикална история. И за петото издание ще осигурим това, което се очаква от нас - качествен звук, впечатляващи ефекти и незабравима атмосфера, а от вас се иска да дойдете с най-доброто си настроение и да се подготвите за много танци!", казва организаторът на събитието Николай Тодоров.

Билети за фестивала вече са в продажба.